Starity

Britney fél a harmadik házasságtól

2012. július 20. 16:04   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykák szerint Jason és Britney hamarosan hitelesítik szerelmüket, ám a pletykák szerint Britney-ben kétségek merültek fel.

hirdetés
Britney fél a harmadik házasságtól

Még ez év elején hallhattuk a pletykákat, miszerint Jason Trawick készül feleségül venni a tinilányként híressé vált Britney-t, bár ezt hivatalosan nem erősítették meg a sajtó előtt. Most azonban az is megkérdőjeleződik, hogy az énekesnő valaha is meg akar-e még házasodni.

Ha a Star Magazine értesülései nem tévesek, Jason már korábban kijelentette, hogy „feltétlenül feleségül akarja venni Britney-t”, azonban „még nincs meg az időpont, és nincsenek konkrét tervek sem” – idézték egy ismeretlen forrástól.

Britney egyszerűen nem képes – vagy nem hajlandó – dönteni, milyen esküvőt is szeretne valójában. Ez már a harmadik mennyegzője a 30 éves sztármamának, s mégsem tudja: nagyszabású és drága esküvőt tartson-e a média bevonásával, vagy egy kisebb utazással egybekötött, hagyományos, szűk családi és baráti körben zajló ceremóniát. Valamint attól is tart, hogy az újabb örök életre szóló elköteleződés csak ártana a kapcsolatának Jasonnel.

Fotó: MTV

Egy kis emlékeztető: az akkor 22 éves Britney első házasságát brit barátjával kötötte 2004-ben, Jason Alexanderrel, Las Vegasban. Mindössze 55 órába telt a boldog párnak, hogy felbontsák a frigyet. Majd 2004 és 2007 között  Kevin Federline felesége volt.

Hogy az örökké ezúttal tényleg örökké tart-e, még meglátjuk, ám nem hagyható figyelmen kívül, amit Jason egyik jó barátja nyilatkozott a Britney-vel való eljegyzéséről: „Meg akarják várni, míg Britney minden bírósági tárgyalása véget ér. Nem akarják, hogy a múlt árnyékot vessen kettejük jövőjére.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek