Starity

Újra összeáll az eredeti Sugababes

2012. július 21. 11:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Visszatér az ezredforduló körül hatalmas sikereket elérő angol lánycsapat, a Sugababes eredeti felállásban, de más névvel.

hirdetés
Újra összeáll az eredeti Sugababes

A 2000-es évek elején, sőt még a későbbi években is nagysikerű angol lánybanda a Sugababes alapító tagjai újra összeállnak, hogy továbbvigyék azt, amit egyszer közösen elkezdtek, ám végül külön folytattak.

A bandát három barátnő, Mutya Buena, Keisha Buchanan és Siobhán Donaghy alapította 1998-ban, majd 2001-ben utóbbi kivált állítólag a csapatban keletkezett viszályok miatt. A két bennmaradt lánynak a tagpótlás miatt szervezett casting során Heidi Range-re esett a választása.

A Sugababes ebben a felállásban aratta a legnagyobb sikereket, ám 2005-ben újabb tagváltás következett, és a családi okok miatt kilépő Mutya Buena helyére Amelle Berrabah érkezett. Ezután a csapat még mindig sikeresnek bizonyult, több slágerlistás daluk is volt.

Talán még emlékszünk rá, mekkora port kavart, amikor 2009-ben az utolsó alapító tagot, Keisha Buchanant kirúgták a lánybandából, és a helyére Jade Ewent választották, ám a várt hatás elmaradt, és a lányok nem csillogtak olyan fényesen.

Jogosan merült fel ezután sokakban a kérdés, hogy miért még mindig ezzel a névvel működnek, amikor már semmi közük az eredeti trióhoz, és bizony ezt az egykori tag, Mutya Buena sem hagyta szó nélkül, 2011 nyarán perrel megszerezte a Sugababes név jogát.

Az erdeti hármas, Keisha, Mutya és Siobhán most visszatérésre készül, amit a Twitteren jelentettek be a nagyvilágnak, és bár Mutyánál van a régi név joga, de mégis új csapatnévvel szeretnék újraindítani a karrierjüket, és új kiadóhoz is fordulnak.

Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a dolgoból, reméljük nem fog kudarcba fulladni a nagy visszatérés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek