Starity

Sztárok és kedvenc napszemüvegeik

2012. július 22. 12:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Színes, hegyes, retro, nagy lencséjű, pilótastílusú - nincs olyan celeb, aki ne lett volna legalább egyszer napszemüveggel paparazzóképen lekapva az utcán. Most bemutatjuk a legnépszerűbb sztárok kedvenc darabjait, melyektől igen nehezen válnának meg.

hirdetés
Sztárok és kedvenc napszemüvegeik

Sokan csak azért hordják, mert öltöztet, mások inkább takarni kívánják az arcukat vele, de vannak olyanok is, akik csak a Nap sugarai ellen óvják szemüket. Egy biztos: mindenkinek a táskájában lapul egy mutatós darab, pláne, ha a gyarkan fotózott celebekről van szó. Íme az ő kedvenc darabjaik!


Jessica Alba imádja a színes kiegészítőket – kedvence ez viszonylag olcsó, 80-as évekre hajazó, Knockaround márkájú napszemüveg.

A Victoria's Secret modelljét szinte le sem lehet fotózni napszemüveg nélkül! Kedvence ez a retro darab, melynek bár borsos az ára, Miranda Kerrnek mégis megéri: sokszor éjszaka is ezzel védekezik a lesifotósok vakuja ellen.

Az újdonsült anyuka, Beyoncé imádja a divatot – saját ruhazati márkája van, s ért is hozzá! Ezt a bohém, feltűnő darabot egyik kedvenc tervezőjétől, Roberto Cavallitól kölcsönözte.

Az egyébként is cicaszemekkel megáldott Taylor Swift még rá is tesz egy lapáttal adottságaira: igazi macskanőként tündököl ebben a leopárd mintás darabban, melyet nem mellesleg az Olsen lányok terveztek.

Gwen Stefani, a No Doubt énekesnője sosem unalmas szettjeiről volt híres: ezt az izgalmas darabot nem sokan mernék ugyanis felvenni. Igaz, neki nincs vesztenivalója: visszatérést tervezi a zeneiparba, mindamellett sikeres divattervező, a L.A.M.B. dizájnere.

Rihanna mindig az épp aktuális hajszínéhez választ napszemüveget: ez a bézs Karen Wlker-szemüveg még inkább kiemeli platina haját.

Nicole Richie mindig saját márkájú (House of Harlow 1960) napszemüvegben mutatkozik a nyilvánosság előtt. Egy kis reklám sosem árt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek