Starity

Karise Eden templomokban turnézik

2012. július 22. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karise Eden neve ugyan ismeretlenül csenghet sokaknak, ám a 20 éves énekesnő hangja minden bizonnyal mindenkit magával ragad, aki fogékony rá. Az ausztrál The Voice győztese nem csak a popszínpadokon, hanem a templomokban is bizonyítani akar.

hirdetés
Karise Eden templomokban turnézik

A 20 éves Karise Eden június 18-án nyerte meg a The Voice első évadát Ausztráliában, és nem alaptalanul: a hölgy hatalmas hanggal rendelkezik, emellett pedig igazán megérdemelte a sikereket hányattatott gyermekkora után. Karise első albumát június 26-án jelentette meg My Journey címmel, az első saját dala pedig You Won’t Let Me címmel jelent meg néhány nappal az album előtt.

És ha már sikeres kislemez(ek) – hiszen Karise Ausztráliában egy több évtizedes rekordot döntött meg, mégpedig azt, hogy a nemzeti kislemez-eladási listán (ARIA) a top 5-ben négy dallal is szerepelt, és ezzel Karise lett a The Beatles óta az első előadó, aki erre képes. (A gombafejűek 1964-ben az első hat helyet birtokolták). Emellett a fiatal tehetség a top 50-ben nyolc dallal szerepelt. Tehát adottak a sikeres kislemezek, és a sikeres album – ami az első helyen nyitott a lemezeladási listán, és három hétig ott is maradt – ez után már csak egy sikeres turné hiányzik. Erre viszont korlátozottak a lehetőségek, ugyanis Karise és csapata templomokban fog fellépni.


Első saját dala, amely szerepelt az ARIA top 5-ben

A Heavenly Sounds turné keretein belül eddig öt ausztrál városba látogat el a tervek szerint – Sydney-be, Melbourne-be, Perth-be, Adelaide-be, és Brisbaine-be – és mindegyik városban egy-egy templomban énekel majd. „Rögtön a show után kezdtük el szervezni a turnét. Az ötlet, hogy soult és blues-t fogok énekelni csodaszép templomokban igazán izgalmas. Amikor az első állomást szerveztük, akkor tényleg ki akartam próbálni, hogy annyira bensőséges és felemelő-e, mint ahogy gondoltam. Az albumomon lévő dalokat fogom énekelni, és azokat, amiken az utóbbi időben dolgoztam, és nem jelentek még meg.”

Az októberi turnéra tegnaptól lehet jegyeket rendelni, az ár pedig 62 dollár és 50 cent, plusz a foglalási költség, ami átszámolva körülbelül 16 ezer forintnyi összeg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek