Starity

Harry herceg újabb modelt szédít

2012. július 22. 01:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A herceg kegyeire sokan áhítoznak, ám Harry ismét egy szőke modellt tüntetett ki figyelmével.

hirdetés
Harry herceg újabb modelt szédít

Az angol királyi család hódításairól elhíresült 27 éves tagja, Harry Windsor újabb szépséget szemelt ki magának. A 23 éves Cressida Bonas a londoni Burberry divatcég legújabb arcaként híresült el, ám karrierjét jócskán fellendítette a hír, miszerint ő lett a fiatal herceg legújabb barátnője.

Az angol napilap, a Daily Mail számolt be elsőként a herceg Cressidahoz fűződő viszonyáról. A lap szerint Harry a múlt héten londoni Mayfair városnegyedben, a Le Salon nevű klubban vett rész egy médiaeseményen, mely a legújabb Batman-film premierjét népszerűsítette. Ezen partin találkozott a szőkeséggel, akit a herceg unokatestvére, a 22 éves Eugenie hercegnő vitt magával vendégként.

A klubban aztán Harry és Cressida hamar összemelegedtek. „Hajnali 4 körül a herceg már gyengéden símogatta a szőke hajzuhatagot – nyilatkozta egy szemtanú a Sun magazinnak. Ölelt, csókolt és szelíden a fülébe suttogott – ahogyan egy igazi herceg udvarol, majd mikor elhagyták a klubot, gondosan ügyeltek arra is, hogy ne készülhessen róluk közös fotó. Először Cressida távozott barátnői társaságában, majd öt perccel később a herceg is elindult.

Tény, hogy a szőke szépség tökéletesen megfelel Harry ízlésének, hiszen egy kicsit hasonlít is a herceg exére, Chelsy Davyre: szőke, kék szemű és vékony. Valamint érdekes hasonlóság, hogy mindkét lány modell és mindketten a Leeds egyetem hallgatói.


Chelsy Davy (27) – Cressida Bonas (23)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek