Starity

Emily Osment a főiskola mellett zenél

2012. július 22. 12:12   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár jelenleg főiskolára jár, nemrég üzent a rajongóinak, hogy alig várja, hogy megossza velünk az új zenéjét.

hirdetés
Emily Osment a főiskola mellett zenél

Emily Osmentről azt gondolhatnánk, hogy eltűnt a média szeme elől, hiszen kizárólag Twitteren posztolgat mostanában. Ez részben így is van, ugyanis 2011-ben felvették egy kaliforniai főiskolára, és a háttérből intézi a zenei karrierjét és új zenei projektjét – ezúttal nem egyedül, hanem egy sráccal, akit megismert a főiskolán.

A főiskolát semmi esetre nem hagyná ott, mert gondolt arra is, mi történne, ha mégsem indulna be a zenei karrierje. Bár még mindig töretlen a sikere, de nem tudja otthagyni a szórakoztatóipart sem, hiszen nemrégiben forgatta a Kiss Me c. drámát, ami 2013-ban fog megjelenni, és mint fentebb említettük nemsokára egy kis country zenével fog kedveskedni nekünk.

„Nagyon hálás vagyok, hogy ennyire türelmesek vagytok, ami az új dalokat illeti. A pajtásam, akivel zenélek eltörte ezen a nyáron a kezét, így sajnos a dalok felvételte egy kis időre megállni látszik. Nagyon izgatott vagyok, és alig várom, hogy megosszam a dalokat veletek, és remélhetőleg egy élő chatbeszélgetés keretében, ahol mesélünk az új projectünkről. Ami engem illet, én egy hónapon belül visszamegyek a főiskolára, de ennek ellenére is Dan, és én mindent megteszünk, a legjobb formánkat próbáljuk kihozni a dalszerzésben. A jó dolgok olykor időbe telnek, és hadd mondjam meg, ez jó lesz” – csiripelte Emily a Twitterjén, hogy a rajongói se csüggedjenek.

Dicséretes dolog, hogy a tanulmányai mellett a karrierjére és a magánéletére is jut ideje a sztárnak és ezeket megfelelően kordában is tudja tartani, hiszen könnyen esthetne abba a hibába, mint egyes Disney-palánták, akik mindent feladtak a karrierjük érdekében, amely a csatornával való szakítás után csúfos véget ért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek