Starity

Mi történt a Pussycat Dollsszal?

2012. július 23. 12:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a Pussycat Dolls nem szűnt meg, mindössze a tagokat cserélték le. A cikkben bemutatjuk, hogy a Nicole Scherzinger által vezetett bandával mi történt.

hirdetés
Mi történt a Pussycat Dollsszal?

Három évvel ezelőtt oszlott fel a Pussycat Dolls. Minden idők egyik legsikeresebb lánycsapata azonban nem szűnt meg, ugyanis új lányok viszik tovább az együttest. Ez idő alatt az egykori babák szólókarrierbe kezdtek – több-kevesebb sikerrel. Most ezeket mutatjuk be.

Nicole Scherzinger
A csapat frontasszonya 2011-ben dobta piacra első albumát, a Killer Love-ot. A lemez nem jelent meg az Egyesült Államokban, mivel a kislemezekre nem volt kereslet, így csak Európában volt kapható. Nagy-Britanniában platinalemez lett, Don't Hold Your Breath című dala pedig a kislemezlista első helyéig jutott el. Tavaly, miután Cheryl Cole otthagyta az amerikai X Factort, ő ugrott be a helyére, idén pedig a brit változatban fog zsűrizni.

Jessica Sutta
Jessica tavaly szerződött le a Hollywood Recordsszal, és tavaly nyáron megjelent első kislemeze, a Show Me, amely vezette az amerikai Dance listát. Debütáló albuma, a Sutta Pop és új dala, a Make It Loud tervek szerint szeptemberben jelenik meg. Idén tavasszal a Topmodell leszek! amerikai változatában zsűrizett.

Melody Thornton
Melody teljesen másfelé vette az irányt, mint kolléganői. Az énekesnő márciusban egy mixtape-et jelentetett meg P.O.Y.B.L címmel, amely a soul és az R&B stílust lovagolja meg. Erről az első kislemez, a Sweet Vendetta már tavaly megjelent. Feldolgozta La Roux Bulletproof című dalát is. Idén vagy jövő év elején jelenik első albuma Hit The Ground Running címmel.

Kimberly Wyatt
Ő volt az első, aki először kezdett szólókarrierbe a cicababák közül. A Pussycat Dollsból való kilépése után weboldalán egy dalt tett közzé Not Just a Doll címmel, amelyben a csapatban ért sértelmeiről énekel. 2010-ben Aggro Santos Candy című dalában működött közre, amely a StreetDance 3D-ben is felcsendült. Most egy duó, a Her Majesty & The Wolvesnak a tagja. Tavaly jelent meg az első albumuk 111 címmel, de szólókarriert is folytat. Debütáló albumát Missy Elliottal és Baby Bash-sal készíti.

Carmit Bachar
Habár Carmit már az első Pussycat Dolls-lemez után kilépett a csapatból arra hivatkozva, hogy szólókarrierbe kezd, 2011-ig semmit nem hallatott magáról. 2008-ban kezdett el dolgozni albumán Macy Grayjel, és 2009-re ígérte a megjelenést, azonban nem lett belőle semmi. Tavaly áprilisban forgatott egy videoklipet a Keep On Smiling című dalához, de egyelőre nem jelent meg.

Ashley Roberts
Jelenleg ő is stúdióban van, és készíti első albumát. 2010-ben jelent meg első dala, az A Summer Place, amely a szintén ugyanolyan című, 1959-ben készült film főcímdalának a dance verziója. A színészettől sem zárkózik el, tervek szerint hamarosan az MTV saját gyártású sorozataiban fog szerepelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek