Starity

Blake Livelyt Marilyn Monroe inspirálja

2012. július 24. 19:07   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke híresség nem tétovázik, egyenesen a leghírhedtebb szexszimbólumot választottra ki magának. Blake elmondta, hogy számára Marilyn Monroe az, aki inspirálja őt.

hirdetés
Blake Livelyt Marilyn Monroe inspirálja

A vörös szőnyeg valakinek felüdülést hoz, viszont valakinek nem: Blake Lively az utóbbi kategóriába sorolható. Imádja őt a kamera, és ez fordítva is igaznak bizonyul, azonban az ő agyán is átvillan egy másodperc alatt az a bizonyos félelem: elesik, elszakad a ruhája, vagy éppen rosszul mosolyog. A szőke Upper East Side-i lakos, hogy elűzze félelmét a vörös szőnyegen, Marilyn Monroe-nak tetteti magát, amely láthatóan kiválóan működik az ő esetében.

„Bizonytalan voltam, mint mások. Régebben nagyon félénk voltam és egyáltalán nem voltam magabiztos. Utáltam magas lenni. A vörös szőnyegen végig sétálni félelmetes, ezért tettetem azt, hogy Marilyn Monroe vagyok – ő az, akinek saját szexualitása volt, illetve hihetetlen aura vette körül, amely a magabiztosságát sugározta” – nyilatkozta Blake.

A 24 éves Blake-ről, akit leginkább a Gossip Girl Serena van der Woodsenjeként határolunk be, leginkább az mondható el, hogy szeret partizni és mulatni, azonban nem minden fehér-fekete, mint ahogyan azt hittük. Blake ugyan szeret kiöltözni és buliba járni, de előnyben részesíti az otthonlétet, ugyanis sokkal szexisebbnek érzi magát, amikor otthon van, és éppen főz.

„Imádok főzni. A főzéstől szexinek érzem magam. Azt hiszem, van benne valami érzéki dolog – az illatok, a tapintások, az ízek, illetve a tapasztalat, mikor új dolgokat készítünk el. Tudod, amikor valaki olyannal csinálod együtt, akit szeretsz: azt hiszem, az eléggé vonzó. Mindent elkészítek, de az olasz ételek a kedvenceim. És a csoki! Akármerre utazom, elmegyek főzőiskolába. Túl sokat eszem – ez a probléma”– mondta el őszintén Blake.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek