Starity

Hilary Duff újra stúdióba vonult

2012. július 24. 11:11   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hilary már jó ideje nem építgette énekesi karrierjét. Utolsó albumát 2007-ben adta ki, a házasságkötés és gyermeke megszületése közötti időszakban pedig szinte egyáltalán nem mutatott bármiféle aktivitást, egészen mostanáig.

hirdetés
Hilary Duff újra stúdióba vonult

Hilary Duff Dignity címmel ellátott albuma óta – amit még 2007-ben adott ki – egy új dalt sem kaptunk az egykori Disney csillagtól, mert ha lehet úgy fogalmazni színészi karrierjére koncentrált inkább, bár 2010 óta nem szerepelt egy filmben sem. A gyermekvállalás óta pedig még kevésbé volt ideje a karrierjét építgetni, elvégre a család számára az első.

Most azonban hivatalosan is elkezdett dolgozni az oly régóta várt albumon. Még januárban volt egy megbeszélése a stúdióban, most pedig már egy Jason Evigan által a Twitterre feltöltött kép is bizonyítja, hogy Hilary végre újra dalol. Egyébként az album létrejöttében Mitch Allan is közreműködik, illetve a dalszerző Ali Tamposi is, aki többek között Kelly Clarkson egyik nagy slágerét, a Strongert írta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek