Starity

Összejött Sterling Knight és Ashlee Hewitt?

2010. július 22. 11:11   |   Szerző: l0ryka

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az a hír járja, hogy az Elle: A Modern Cinderella Tale szereplői Sterling Knight és Ashlee Hewitt egy párt alkot.

hirdetés
Összejött Sterling Knight és Ashlee Hewitt?

Szeptemberben lesz a legújabb Disney-film az Elle: A Modern Cinderella Tale premierje az USA-ban. A film két talán legismertebb szereplője Sterling Knight aki Ty Parkert a híres popénekest játsza valamint Ashlee Hewitt, aki Elle Daniels a szímszereplő szerepét kapta meg. A legújabb hírek Szerint nem csak a filmben jöttek össze hanem a való életben is egy párt alkotnak.

A kérdésre Sterling csak annyit mondott: "Nagyon jól megértjük egymást. Meglátjuk lesz-e belőle több is."

Nem ez lenne az első eset Hollywoodban, hogy két ember forgatáson szeret egymásba akár a Step Up vagy a High School Musicalt vesszük.

Korábban felröppentek olyan hírek miszerint Zac Efron barátnőjével Vanessa Hudgensszel randizott. Ezt természetesen mindkét fél tagadja. "Ez hülyeség! Mi egy csapat vagyunk. Soha nem kezdenék ki a haverom nőjével!" - mondta Sterling

Egyesek tudni vélik a Sonny with a chance-beli partnerével is több van köztük mint barátság. A sorozatban Sterling Knight karaktere Chad Dylan Cooper, valamint Demi Lovato karaktere Sonny Munroe egymásba szeretnek. Egyesek tudni vélik, hogy túl hitelesen játszák a szerelmespárt. A kérdés az, hogy ennyire jó színészek vagy tényleg több van köztük barátságnál?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek