Starity

Kocsmában felejtett forgatókönyv

2010. április 04. 17:05   |   Szerző: viraag

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter szupertitkos forgatókönyvét felejtették egy brit kocsmában. Egy szerencsés vendég találta meg, aki rögtön továbbadta a The Sunnak.

hirdetés
Kocsmában felejtett forgatókönyv

"Szigorúan titkos". Ez a felirat állt azon a könyvön,amit egy Hertfordshire-i klubban talált meg egy szerencsés vendég.

Nem tudta mit kezdjen vele és első útja alkalmával továbbadta a The Sun című lapnak.

A könyv azokat a változtatásokat tartalmazza, amik a regénytől eltérnek majd a filmben. A Warner Bros Studio hálásan megköszönte a The Sunnak, hogy a lehető leghamarabb visszajuttatták a fontos könyvet a forgatócsoporthoz.

A stáb együtt ünnepelt,miután egy nagyobb kiesést behoztak kemény munkával. Lopás nem történt, mindössze az egyik stábtag, miután kicsit felöntött a garatra megfeledkezett a fontos könyvecskéről.

A The Sun olvasója,aki rátalált a könyvre így nyilatkozott:

"Nem hittem a szememnek. Tudtam, hogy a film stábja a kocsmában ünnepel, de iszonyatosan kínos, hogy ottfelejtették a forgatókönyv egy fontos részét. Örülök, hogy megakadályoztam, hogy rossz kezekbe kerülve sok információ kiszivároghasson. Örülök, hogy én találtam meg."

A könyvben többek közt olyan fontos információk vannak, hogy a végső jelentekben hogyan válik ketté a történek, így izgalomban tartva a nézőket. Az első rész novemberben kerül bemutatásra, a második rész jövő júliusban.

A The Sun hét lakat alatt őrzi a titkokat, nem akarják a rajongóktól elvenni a meglepetés örömét.

http://i278.photobucket.com/albums/kk114/britinlove/hpstob.jpg

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek