Starity

Paul Walker az óceánok védelméért kampányol

2012. július 24. 19:07   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár nagyon fontosnak tartja az óceánok élővilágának védelmét, és a Davidoff Cool Water reklámarcaként vesz részt a kampányban.

hirdetés
Paul Walker az óceánok védelméért kampányol

A Davidoff Cool Water, a National Geographic-kal karöltve elindította a Love the Ocean-kampányt, amely a Pristine Seast támogatja. A projekt célja, hogy megvédjék az óceánok utolsó érintetlen területeit a felelőtlen emberi beavatkozásoktól.

Paul Walker, mint a Davidoff Cool Water reklámarca, szívesen vesz részt a kampányban, a sztárról ugyanis köztudott, hogy tengerbiológiát hallgatott az egyetemen, és az óceán az egyik nagy szenvedélye. Paul nagyon fontosnak tartja ezt a kampányt, melynek segítségével sokat tehetnek az óceánok élővilágának megmentéséért.

A Davidoff Cool Water, egy limitált kiadású női és férfi illatot dobott piacra 2012. július elsejétől. Minden palack egy egyedi kódot tartalmaz, melynek segítségével beléphetünk a Love-the-ocean.com-ra, és nyomon követhetjük Enric Sala expedícióját a Pitcairn-szigetek körül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek