Starity

Thomas Sabo, a ragyogó és bájos nők titka

2012. július 24. 19:07   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég Katy Perry állt Thomas Sabo-darabokban a kamerák elé, de a csillogó ékszereknek egyetlen nő sem tudna nemet mondani – íme a legújabb darabok!

hirdetés
Thomas Sabo, a ragyogó és bájos nők titka

Július közepétől kapható Thomas Sabo legújabb kollekciója, mely a Sweet Diamonds elnevezést kapta. Az ékszerek egyediek, elsősorban ezüstből készültek, de gyémántokkal, gyöngyökkel és kéttónusú – arany, ezüst kontraszt – trenddel is találkozunk.

A kollekció darabjai finomak, elegánsak, mégis játékosak. Szíves, virágos, apró állatos, masnis medálok, gyűrűk, karkötők és nyakláncok emelik ki viselőjük bájos, mégis határozott és különleges oldalát.

A cég kreatív igazgatójának, Susanne Kölbitnek – aki tizenhat éves kora óta tervez ékszereket – ebben a szezonban egy margarétagyűrű a személyes kedvence. Elárulta továbbá, hogy az ékszereket a szeretet és a párizsi couture szalonok inspirálták.

A gyönyörű darabok elsősorban a klasszikus ékszer kedvelőinek készültek, de boltjaikban gyakran fordulnak meg hírességek, sőt olyan férfiak is, akik ezekkel a csekélységekkel szeretnék kimutatni szerelmüket a szívűknek kedves hölgy iránt.

Az ékszerek árai az alapanyagától függően változnak: vásárolhatunk egy egyszerű ezüstláncot, mindössze tízezerért, de egy nagyobb gyöngymedál elérheti akár a hatvanezer forintot is.

A Sweet Diamonds-ékszerek néhány hete hazánkban is kaphatóak, viszont ha még szélesebb kínálatra vágyunk, online is vásárolhatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek