Starity

Dalpremier: Tulisa — Live It Up

2012. július 24. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma reggel debütált az egykori N-Bubz-tag, Tulisa Contostavlos második dala, amelynek címe Live It Up.

hirdetés
Dalpremier: Tulisa — Live It Up

Az immáron ismét szőke énekesnő, Tulisa Contostavlos új dala ma reggel jelent meg, Live It Up címmel. Első szóló kislemeze még tavasszal látott napvilágot, annak klipjét Miamiban forgatták. Az egykori X Factor-mentor új dalától sokat vár, ám néhányan igencsak lehúzták, például Twitteren egy hozzászóló Alexandra Burke egyik dalához, a Start Without Youhoz hasonlította, azzal a különbséggel, hogy Tulisa dalából hiányzik az élet.

Maga az énekesnő pedig áttörést remél a kislemeztől: „Ez már immáron én vagyok, visszatértem saját magamhoz, próbálom úgy mutatni magam, mint előadó. Listavezető dalt szeretnék a Live It Upból, csak úgy, mint ahogy első lett, a Young is.”

A vélemények megoszlanak a dalról, kapott hideget-meleget is, viszont csak néhány nap múlva derül ki, hogy hivatalosan is siker lesz-e – ahogy azt Tulisa is várja – vagy bukás, ahogyan az a tweetelők egy része jósolja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek