Starity

Újabb sitcom kerül képernyőre, The Mindy Project címmel

2012. július 24. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindy Kaling új sorozatot kapott – ezúttal egy sitcomot – amely ősszel debütál az NBC-n. A The Office-ból megismert színésznő örült a felkérésnek.

hirdetés
Újabb sitcom kerül képernyőre, The Mindy Project címmel

A The Office Kelly Kapoorja, azaz Mindy Kaling saját sorozatot kapott az NBC-n, amely The Mindy Project címmel startol – az IMDB információi szerint – szeptember 25-én az Egyesült Államokban. A 30 perc hosszúságú részek alatt egy fiatal szingli doktornő, Dr. Mindy Lahiri mindennapjait követhetjük figyelemmel. Mint az a műfajból is kiderül, a történet humorosabb oldalának lehetünk majd tanúi. A sorozatban Mindy legjobb barátnőjét az az Anna Camp játssza, aki a True Bloodban is feltűnt Sarah Newlinként, a tiszteletes feleségeként.

A főszereplőt alakító színésznő, Mindy Kaling 33 éves, a massachusettsi Cambridge városában született, jelenleg színészként, komikaként, íróként, és producerként tevékenykedik. Filmben először 2005-ben szerepelt – az A 40 éves szűzben Amyként – ám utána sem igazán kapott nagyobb szerepeket. Idén ősszel saját sorozatában, a The Mindy Projectben szerepel, a Rontó Ralph című animációs filmben Taffyta Muttonfudge-nak kölcsönzi hangját, illetve a jövő nyáron bemutatásra kerülő The End of the Worldben szerepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek