Starity

Emma Watson pornóregényben szerepelhet

2012. július 24. 23:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szürke ötven árnyalata című könyv filmadaptációjában a Harry Potter ártatlan Hermionéja egy szadomazo szexre éhes főhősnőt játszhat.

hirdetés
Emma Watson pornóregényben szerepelhet

Pletykák szerint a fiatal színésznő neve is felmerült a A szürke ötven árnyalata című könyv filmes adaptációjának szereplőválogatásakor. A világszerte óriási sikereket elérő könyvet Stephenie Meyer Alkonyatának fanfiction verziója alapján írta E. L. James, és minden idők leglátványosabb eladási sikerét produkálta vele néhány hónap alatt.

A könyv egy irodalom szakos egyetemi hallgató szerelmi történetét mutatja be rengeteg szexualitással megspékelve, a főhős ugyanis a szado mazo szex megszállotja és a történet élét a perverz szexuális beállítottsága adja.

A filmváltozatban a Harry Potter sztárja játszaná a főhős alázatos partnerét, a szerepről pedig Emma már állítólag tárgyalásokat is folytat a készítőkkel, azokkal, akik korábban a Facebook-sztorit is megfilmesítették.

Emma Watson egyes rajongói szerint ez a szerep nagyon nem illik a hamvas szépséghez, ezért máris arra kérik a Twitteren a producert, hogy fontolja meg a döntést. Michael De Luca válaszában leszögezte: az erről szóló hírek egyelőre csak pletykák, még egyik szerepet sem osztották ki senkire.

Tény, hogy Emma Watson nem egy tipikus szexszimbólum, többnyire a bájos mosolyával kápráztat el minket, de azért azt biztosra vesszük, hogy a férfiak nagy többsége szívesen látná egy-két őrült szexjelenetben a filmvásznon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek