Starity

Selena és Justin: közös duett?

2010. július 22. 12:12   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez nyilatkozata alapján tisztán látható, szívesen készítene egy közös dalt a kanadai popsztárral, és reméli, hogy ez a kívánsága hamarosan meg is valósul.

hirdetés
Selena és Justin: közös duett?

Mióta Justin elénekelte Selenának a One Less Lonely Girl című számot a színpadon, az emberek vagy azon gondolkoznak, hogy a két híresség összejön-e, vagy pedig azon, hogy készítenek-e közös duettet. Az utóbbiról a Wizards of Waverly Place szárja azt mondta, benne lenne.

„Igen, szerintem meg fogom kérdezni, hogy akarja-e – nyilatkozta Selena az M magazinnak. – Mostanában nagyon elfoglalt, főleg mióta elindult a turnéja, amit teljesen megértek. Annyira szeretem azt a srácot. Totál inspirál több dologban is.”

A Disney-sztár hozzátette: „Justin az egyik legjobb barátom lett. Szóval egy közös duett egy valóra vált álom lenne mindkettőnk részéről. Szerintem jó szórakozás lenne, reméljük, megtörténik!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek