Starity

Visszatér a Csoda Manhattanben?

2012. július 26. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Álmomban már láttalak mexikói változatát, a Csoda Manhattanbent a TV2 megint levette a műsorról, de lehet, hogy nem örökre.

hirdetés
Visszatér a Csoda Manhattanben?

Az idén indult Csoda Manhattanben (Una Maid En Manhattan) című mexikói telenovella a híres 2002-es Álmomban már láttalak alapján készült el. Az amerikai változatban Jennifer Lopez és Ralph Fiennes alakították a főszereplőket, a mexikóiban pedig Litzy Domínguez és Eugenio Siller.

Alig pár héttel ezelőtt a TV2 majdnem levette a műsoráról a sorozatot, de valamilyen oknál fogva mégis visszahozták, igaz egy órával korábbra tették. A veszély azonban nem múlt el, ugyanis a csatorna ezen a héten már nem vetítette le a soron következő epizódokat. Valószínűleg az alacsony nézettség miatt került parkolópályára.

Sok rajongó viszont nem hagyta szó nélkül, és írt a csatornának. A válasz nem természetesen nem maradt el: „A Csoda Manhattanban című sorozatunk visszatér majd a képernyőre, az időpontról természetesen a sorozat rajongóit is tájékoztatni fogjuk” – írta a TV2 csapata a Facebook-oldalukra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek