Starity

Sean Bean szappanopera szerepre hajt

2012. július 25. 12:12   |   Szerző: Ellie Andrews

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 53 éves angol színész szerepért házal a Coronation Street készítői gárdájánál.

hirdetés
Sean Bean szappanopera szerepre hajt

Sean Bean ezúttal meglepő kijelentéssel állt elő. Szerepet szeretne kapni a szigetország legrégebbi és legnépszerűbb szappanoperájában. A Coronation Street című sorozat még 1960-ban debütált az angol tévécsatornán, az ITV-n. A több, mint 51 éve töretlen népszerűségnek örvendő széria úgy látszik, végül a brit színész érdeklődését is felkeltette.

„Szeretnék feltűnni a Corrie-ban, ha találnak nekem egy megfelelő karaktert – nyilatkozta a színész. – Egy olyat mondjuk, aki azért nem marad túl sokáig. Ez a kedvenc szappanoperám. Ha rövid ideig is, de nagyon szeretnék benne lenni.”

Divat, hogy a nagynevű filmsztárok rövidke szerepeket vállalnak bizonyos minőségi sorozatokban. Sean Bean olyan televíziós produkciókhoz adta korábban a nevét, mint a Sharpe, a Trónok Harca, vagy a kevésbé népszerű Missing, melyet egy évad után levettek a képernyőről. Így tehát nem idegen tőle ez a műfaj sem. A Coronation Streetben már korábban is szerepeltek nagynevű sztárok, mint például maga Sir Ian McKellen. Ám említhetnénk Peter Keyt vagy Stephanie Beachamet is, akik szintén kérész életű karaktereikkel színesítették a széria palettáját.

Sean nem először célzott arra, hogy szívesen játszana a szappanoperában. Legelőször 2006-ban merült fel benne az ötlet, de akkor a sorozat készítői nem találtak neki való szerepet. A filmsztár most pedig már feltételeket szab, hiszen nagyon elfoglalt, a producereknek alkalmazkodnia kellene az ő időbeosztásához.

„Sean fantasztikus színész, de ugyanakkor nagyon elfoglalt is. Ha találunk egy neki való karaktert, és van ideje megcsinálni, ki tudja?” – reagált a színész kijelentésére ezúttal a sorozat szóvivője.

A kérdés tehát továbbra is nyitott. Sean Bean, aki többnyire nem házal és nem kérlel, továbbra is szeretne egy szerepet a Corrie-ban. A sorozat producerei azonban semmi biztosat nem jelentettek még ki ez ügyben, mintha nem is igazán törnék magukat egy ilyen professzionális és jó nevű színész után. Csak remélhetjük, hogy nem szalasztják el a lehetőséget, és a közeljövőben Sean Bean is hozzájárulhat a Coronation Street sikeréhez a maga nagyszerű alakításával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek