Starity

Niall Horan Olimpia-lázban ég

2012. július 27. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction ír szépfiúja izgatottan várja az idei Olimpiát, melynek hazája ad otthont.

hirdetés
Niall Horan Olimpia-lázban ég

Ma veszi kezdetét a világ talán legrangosabb sporteseménye, a 2012-es Olimpia, mely idén Londonban kerül megrendezésre. A Föld minden pontján több millió ember várja tűkön ülve a játékokat, köztük pedig rengeteg sztár is, például a One Direction egyik énekese, Niall Horan.

„Nem tudom, hogy csak nekem, de ez az izgalom Londoban hihetetlen! Nagyszerű játékoknak nézünk elébe” - áradozott az ír szépfiú a Twitteren.

Mindemellett pedig megosztotta követőivel azt is, hogy lesz egy új versenyszám is melynek lényege, hogy egy kanálon egy tojást kell vinni: „Van egy tojás és kanál verseny is az olimpián! Ki akarom próbálni! Mindig is jó voltam benne a sportnapokon!”

Niall izgalma valószínűleg nem csak azért ekkora, mert hazája ad otthont az eseménynek, hanem azért is, mert a One Direction az Olimpia záró ünnepségén fog fellépni augusztus 12-én olyan előadók mellett, mint például a Take That, Ed Sheeran vagy a Spice Girls.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek