Starity

JoJo albuma tovább tolódik

2012. július 29. 16:04   |   Szerző: aybar27

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hosszú stúdiómunkálatok minden előadónak ismerősek, Azonban JoJo már töménytelen mennyiségű időt töltött el a stúdióban, aminek viszont mi rajongók nem nagyon láttuk még az eredményét.

hirdetés
JoJo albuma tovább tolódik

JoJo legutolsó albuma 2010-ben egy mixlemez volt. Azóta sem EP, sem pedig album nem jelent meg. A hivatalos honlapon is azt a tájékoztatást olvashatjuk, hogy az új album hamarosan érkezik.

Nemrég a 21 éves énekesnő azt nyilatkozta, hogy az albuma tovább csúszik, ugyanis „nem érezte a magáénak”. Miután 2011. novemberében megjelentette a Disastert kislemezként, visszavonult újrafelvételek miatt a stúdióba. Új anyaga a Demonstrate, ami egyben az új projekt része is, ehhez pedig augusztus elején fogja forgatni a videóklipet.

Az album címét már kétszer megváltozatatták, de most lehetséges, hogy harmadszorra is más címe lesz, 2009-ben még All I Want is Everything lett volna a címe, majd tavaly lecserélték Jumping Trainsre. Idén hivatalos új cím még nincs, de JoJo szeret rá úgy gondolni, mint CrazySexyCool. Az énekesnő szerint jelenleg félkész állapotú az album, az MTV-nek adott Skype-interjújában pedig megerősítette, hogy a harmadik album minden előadó karrierjében és életében is egy mérföldkő, és ő is szeretné ebből az albumból a legtöbbet kihozni.

Az előző, Jumping Trains-projektből három dalt már biztosan hallhatunk, ezek pedig a The Other Chick, a Disaster és a Sexy to Me, ami a JoJo főszereplésével készült Clearasil PerfectaWash reklámfilm betétdala. Már csupán az a kérdés, hogy az anyagról mikor, vagy egyáltalán meg fog-e jelenni a The Other Chick videóklipje. Pár hete került fel a YouTube-ra a múlt évi klipforgatás háttérvideója, ami alapján jó klipet várhatunk, a legnagyobb kérdés azonban még mindig az, hogy mikor is fog megjelenni a várva várt harmadik JoJo album.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek