Starity

Karla Monroig anya lett

2012. július 30. 14:02   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Péntek este adott életet első gyermekének Karla Monroig. A Kislány is és a színésznő is jól van.

hirdetés
Karla Monroig anya lett

Karla Monroig az Ördögi kör, A bosszú álarca vagy éppen a Zárt ajtók mögött című telenovellákból lehet ismerős hazánkban. Karla négy évvel ezelőtt ment férjhez a Puerto Ricó-i  Tommy Torres énekeshez. A házaspárnak július 27-én este született meg első közös kislánya, aki az Amanda Zoé nevet kapta. Karla is és az újszülött is jól vannak.

„És ma este megszületett Amanda Zoé... örökre megválltoztatja az életünket!” – írta ki Twitter-profiljára a boldog apuka. Tommy és Karla 2008 novemberében, titokban kötötte össze életét Las Vegasban. A színésznő terhességét januárban tudatták a világgal, mikoris a színésznő felrakott egy otthoni pozitív terhességi tesztet a Twitterére, a következő felírattal: „oooh ooooh”.

„Mivel ő lesz az első gyermekem, így sokat kell tanulnom. Rengeteget olvasok a főzésről, a gondozásról, hogy minden a lehető legjobb legyen” – mesélte Karla néhány hónappal ezelőtt a spanyol People magazinnak.


Karla Monroig még terhesen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek