Starity

Kit Harington nem lesz betörő

2012. július 31. 12:12   |   Szerző: Ellie Andrews

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színész akkor törte el a lábát, amikor saját, első emeleten lévő lakásába próbált bejutni.

hirdetés
Kit Harington nem lesz betörő

A Trónok harca ifjú szépfiújának élete az utóbbi egy évben minden bizonnyal az eddigieknél is őrültebb, mozgalmasabb, és izgalmasabb lett. Az HBO nagyszabású fantasy sorozata világszerte tömegeket mozgatott meg és ültetett a képernyők elé. A történet egyik legnépszerűbb figurája a kitaszított, ámde nagyon elszánt és nem mellékesen vonzó megjelenésű Jon Snow, akit a fiatal brit tehetség alakít.

Kit Harington a széria tavaly áprilisi debütálása óta egyre nagyobb figyelmet kap mind a médiától, mind a rajongóktól. Fiatal kora ellenére, kezdő létére olyan nagy nevek mellett volt szerencséje dolgozni, mint Sean Bean, Jeff Bridges, Julianne Moore vagy Malcolm McDowell.

A forgatások, fotózások, interjúk és különböző vörös szőnyeges események forgatagába csöppent Kit jelenleg kényszerpihenését tölti. Pár hete ugyanis sikerült eltörnie a bokáját. A balesetről egyelőre elég homályosan nyilatkozott, mindössze annyit árult el, hogy akkor történt a dolog, amikor szeretett volna bejutni első emeleti, zárt lakásába. Felmerül persze a kérdés, hogy az ifjú titán az ajtót próbálta-e berúgni, vagy az ablakon kísérelte-e meg a bejutást, és az is érdekes felvetés, hogy vajon a kulcs zárba illesztésével miért nem kísérletezett, de a válaszra úgy tűnik, még várnunk kell türelemmel.

A jóképű színész első mozifilmje nálunk előreláthatólag november elején kerül a mozikba. A Silent Hill Revelation 3D címet viselő horror egy sikeres videójáték adaptáció második része. Pár nappal ezelőtt kiadták a hivatalos filmelőzetest, mely immáron bárki számára elérhető a YouTube-on. Aki kedvet kap a filmhez ez alapján, egy részletet is megnézhet belőle, melyet az idei Comic Conon tettek közzé a rajongók számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek