Starity

Mila Kunis: „Nagyon szórakoztató szajhát játszani!"

2012. július 31. 12:12   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyre sikeresebb színésznő elárulta, hogy nem szorong, sőt kifejezetten élvezi, ha egy közönséges lány bőrébe bújhat a filmekben.

hirdetés
Mila Kunis: „Nagyon szórakoztató szajhát játszani!"

A Barátság extrákkal és a Fekete Hattyú egyre népszerűbb és nem mellesleg gyönyörű színésznője, Mila Kunis mostanság leginkább az Ashton Kutcherrel való kapcsolatával került az érdeklődés középpontjába, ám ő minden bizonnyal jobban szeret a karrierjéről és a munkájáról beszélni az újságíróknak, mintsem a magánéletéről, így egészen érdekes dolgokat árult el a filmbéli karaktereivel kapcsolatban.

A 28 éves lány elmondta, hogy neki nem jelent kellemetlenséget egy könnyűvérű lányt játszani, vagy éppen pikáns szexjelenetet forgatni, sőt inkább élvezi, hogy teljesen más karaktert ölthet magára, aki nem olyan mint ő, valamint az ilyenfajta öltözködést is élvezi.

„Nagyon szórakoztató egy szajhát játszani. Bár jó lenne néha egy szomszédlány-típúsú szerepet vagy ilyesmit alakítani, de valószínüleg ezt az emberek nem hinnék el nekem. Én sem és az emberek sem hiszik el igazán, hogy ártatlan vagyok, pedig igen!" – nyilatkozta Mila.

A lány tehát szereti a rá osztott szerepeket, és nem feszeng a kamerák előtt akkor sem, ha alig van rajta valami – bár a róla készült képeket megnézve nincs is nagyon van oka rá, hiszen mind az alakja mind pedig az arca igencsak mutatós.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek