Starity

Hatalmas partival zárult a Magyar Nagydíj

2012. július 30. 20:08   |   Szerző: Miss Vettel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezésre került a F1-es Magyar Nagydíj utáni fényűző buli, a legszerencsésebbek még a pilótákkal is együtt partizhattak vasárnap éjjel.

hirdetés
Hatalmas partival zárult a Magyar Nagydíj

A helyszínt a már megszokott Symbol Budapest biztosította, ahogyan az elmúlt években mindig. A mogyoródi futam leintését követően, amit egyébként a brit Lewis Hamilton nyert, mindenki az estére kezdett koncentrálni, tíz óra magasságában pedig megkezdődött az év legfényűzőbb magyar bulija.

A szórakozóhelyen felbukkant a világbajnokság jelenlegi éllovasa, nem mellesleg aznap a 31. születésnapját ünneplő Fernando Alonso, aki rendkívüli szépséggel bíró orosz kedvesét, Dasha Kapustinát is megmutatta. Az F1-live szerint a spanyol világbajnok kimért és visszafogott volt, társaságuk még csak táncra sem perdült, a Force India ifjú titánjával, Nico Hülkenberggel ellentétben, aki majdnem csak táncolva érkezett a rendezvényre, vidám volt, és bár nem maradt túl sokáig, láthatóan remekül érezte magát.

A mexikói Sauber pilóta, Sergio Pérez szintén nagyon vidám és közvetlen volt, a hírportál szerint a mezőny leglazább versenyzője.

A legendás Ayrton Senna unokaöccse, Bruno Senna, sem maradhatott ki a jóból. Bár a tavalyi partin nagy feltűnést keltett, amikor rajtakapták a Barátok Közt sztárjával, Kiss Ramónával, idén egy ismeretlen, szőke hölgy társaságát élvezte, és amennyire egy Bruno Senna feltűnésmentes tud maradni, ez évben az maradt.

Annak ellenére, hogy még a zenét is két volt száguldó cirkuszbeli, Jaime Alguersuari (DJ Squire) és Sakon Yamamoto, szolgáltatta, a várva várt pilótaeső elmaradt. Fernando Alonsón kívül ugyanis egy világbajnok sem tette tiszteletét a Symbolban. Sebaj, a Symbol Budapest F1 After Party így is az idei év egyik legmenőbb eseménye volt hazánkban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek