Starity

Majka nem ihat alkoholt

2012. július 31. 13:01   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves ózdi műsorvezető-rapper másfél órás veszélyes szívműtéten esett át szívritmuszavara miatt.

hirdetés
Majka nem ihat alkoholt

Magyarország egyik legmeghatározóbb rappere ismét szívműtéten esett át – számolt be róla a Blikk. A Punk 16 műsorvezetőjének egyszer már műtötték a szívét, és azt hitte, hogy többet nem kell kés alá feküdnie.

„Egy ideje megint súlyosbodtak a rosszullétek, így nem volt más választásom, mint újra átesni egy ilyen műtéten. A városmajori szívközpontba feküdtem be, ahol katéteres eljárással operáltak meg. Úgy nevezik ezt, hogy abláció. A combom artériáján keresztül vezették be a katétereket, majd a szívemnél elégették azt a részt, amely a ritmuszavart okozhatja. Nem volt valami kellemes érzés, de elkerülhetetlen volt a beavatkozás” – nyilatkozta Majka, aki már otthon lábadozik.

Petinek naponta 10 gyógyszert kell szednie, mint példál fájdalomcsillapítók, szívritmus-szabályzók, vérhigítók. Nem csoda, hogy a Belehalok rappere fáradt, és gyenge.

„Sosem voltam valami nagy gyógyszerszedő, erre tessék, most marokszámra tömöm magamba. Bánatomban még egy-két felest sem ihatok, mert az orvosok szigorúan megtiltották az alkohol fogyasztását. Igaz, ahhoz sem lenne nagyon kedvem, mert a szívemnél a műtét mellett kicsit bevizesedett, az pedig fullaszt, vagyis nem vagyok éppen csúcsformában” – mesélte.

Ez a műtét rosszkor jött a rappernek, hiszen most van karrierje csúcspontján. A Belehalok című számát több mint 11 és félmillióan hallgatták meg négy hónap alatt a legnépszerűbb videómegosztón.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek