Starity

Cristiano Ronaldo megházasodik

2010. július 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még ebben az évben megtörténhet az, amitől a nők többsége retteg: Cristiano Ronaldo megházasodik! A Real Madrid portugál sztárja jelenlegi barátnőjével, Irina Sheik, orosz modellel képzeli el az elkövetkező éveket - legalábbis az egyik közösségi oldalon ezt írja a modell. Cristianonak búcsút kell mondani az egy éjszakás kalandoknak és az éjszakai életnek.

hirdetés
 Cristiano Ronaldo megházasodik

Még ebben az évben megtörténhet az, amitől a nők többsége retteg: Ronaldo megházasodik. A Real Madrid portugál sztárja jelenlegi barátnőjével, Irina Sheik orosz modellel képzeli el az elkövetkező éveket - legalábbis az egyik közösségi oldalon ezt írja a modell: „Cristianonak Ronaldo-apa-lett/">búcsút kell mondani a fiától is, de amint mondta, ez nem riasztja el a boldogító igentől, sőt, segítene neki felnevelni az újszülött csecsemőt. Így nyilatkozott az esetről:
„Bár nagyon meglepett, hogy fia született Cristianónak, segíteni akarok neki felnevelni" - kezdte Irina. - "Szeretem őt, szeretem az életem és szeretem Portugáliát. Én már elígérkeztem, karácsony előtt össze is házasodunk! Már alig várom!”

Ti mit gondoltok? Vajon Ronaldo végre elkötelezi magát egy nő mellett?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek