Starity

Marilyn Monroe-ra emlékezik a Universal Channel

2012. július 31. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ünnepeld a Universal Chanellel Hollywood egyik legnagyobb ikonjának kivételes tehetségét! Marilyn Monroe korai halálának 50. évfordulójára a csatorna a színésznő egyik romantikus vígjátékával emlékezik augusztus 5-én.

hirdetés
Marilyn Monroe-ra emlékezik a Universal Channel

A fiatalon elhunyt Marilyn Monroe vitathatatlanul Hollywood egyik szimbólumává vált. Páratlan személyisége és szépsége mindenkit lenyűgözött és lenyűgöz a mai napig is.

A színésznő halálának ötvenedik évfordulóján a Universal Channel Marilyn egyik filmjével, A herceg és a kóristalánnyal állít emléket a szexszimbólummá vált színésznőnek. Monroe Elsie Marinát, az amerikai kóristalányt alakítja az augusztus 5-én képernyőre kerülő filmben. A fiatal lány felkelti Kárpátia régenshercegének figyelmét az új angol király londoni megkoronázása előtt.A furcsa pár hamar egymásba szeret, de amikor Elsie értesül arról a cselszövésről, amelyben a herceg fia is szerepet játszik, azzal fenyegetőzik, hogy megszakítja a kapcsolatukat és nemzetközi botrányt robbant ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek