Starity

Nemi erőszakkal vádolják Henry Hoppert

2012. augusztus 01. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dennis Hopper 21 éves fiának, Henrynek a bíróság előtt kell felelnie, miután egy személyazonosságát felfedni nem szándékozó 15 éves lány anyja beperelte nemi erőszakért.

hirdetés
Nemi erőszakkal vádolják Henry Hoppert

Dennis Hopper 21 éves fia, Henry nagy bajban van, hiszen a héten nyújtott be egy 15 éves lány édesanyja keresetet a színész ellen nemi erőszak miatt. A kiskorú sértett személyiségi jogai miatt nem fedte fel nevét, a peranyagban Jane Doe név alatt szerepel.

A kereset szerint a 21 éves férfi egy közös barátjuk által találkozott a sértettel még tavaly februárban, majd a Facebookon kezdtek el levelezni. Néhány hónappal később Hopper meghívta a lányt a kaliforniai Venice-ben található otthonába, ahol alkoholt és kábítószert kínált a kiskorú lánynak. Megvárta, amíg a tudatmódosító szerek hatása alá került áldozata, majd közösült vele és egyéb szexuális cselekményeket követett el rajta, amelyet a peranyag nem részletez.

A keresetben több a homályos pont, például az is, hogy az áldozat miért nem jelentette az esetet a rendőrségnek annak megtörténtekor, amikor még fizikai nyomok is bizonyíthatták vagy cáfolhatták volna az állítást.

Az áldozat ügyvédje ugyanakkor kifejtette, hogy Hopper „kizsákmányolt egy fiatal, befolyásolható gyermeket, azt sugallva, hogy törődik vele, a házába csábította alkohol és illegális drogok ígéretével, majd többször kihasználta annak fiatalságát és sebezhetőségét”.

A keresetben nem meghatározott károkért kér anyagi kompenzációt a sértett édesanyja a színésztől.

Henry Hopper igen ígéretes karrier előtt áll, 2011-ben a Restless című film főszerepében láthattuk, a Tar című következő filmjében pedig James Franco, Mila Kunis és Jessica Chastain lesznek a partnerei. Még ha a bíróság a színész javára is fog dönteni a perben, a nemi erőszak vádja erősen kihathat a színész imidzsére. Elképzelhető, hogy a felek peren kívül, mediátor segítségével egyeznek majd meg, így nem kerül bíróság elé az ügy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek