Starity

Véresre verik Justin Biebert új klipjében

2012. augusztus 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber rajongói minden bizonnyal már tűnök ülve várták az énekes As Long As You Love Me című dalához készült videoklipjének megjelenését. Megérte várni, hiszen a tinisztár egy romantikus, erotikától túlfűtött klipet készített, amivel talán levetkőzheti gyerekes imázsát.

hirdetés
Véresre verik Justin Biebert új klipjében

Justin Bieber felnőtt: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az énekes legújabb videója. Az As Long As You Love Me című dalhoz készült kliphez július 27-én töltötték fel az első előzetest, de a rajongóknak nem kellett sokáig várni, hisz ma reggel, amerikai idő szerint nyolckor felkerült a világhálóra a teljes klip.

A videó rendezője Anthony Mandler egy Rómeó és Júlia történetet szeretett volna elmesélni, egy olyan alapkoncepcióval, miszerint a két főhős bármennyire is szereti a másikat, nem lehetnek egymáséi. Ennek oka pedig a történetben főszereplő lány édesapja, aki a videó elején elmagyarázza Biebernek, hogy a lányához egy igazi férfi való, nem pedig egy kisfiú, mint ő. A videóban a fiú vívódását követhetjük nyomon, valamint azt, hogy a dühös szülő hogyan veri péppé a szerelmes fiút.

Justinnak egyébként már többen is gratuláltak Twitteren, köztük Demi Lovato és a dalban közreműködő Big Sean is. Belieberek milliói tweeteltek már a videóról, és – ahogy azt már megszokhattunk – el is érték azt, hogy négy órával a megjelenés után világtrend legyen a mikroblogon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek