Starity

Szőke ciklonok és rocksztárok románcai

2012. augusztus 05. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legyen 1999 vagy 2012 a tetovált rockzenészek és a platinaszőke playmate-k kapcsolata szépen lassan mindennapivá vált. Többségük botrányaik, kicsapongásaik és nem mindennapi életvitelük miatt került a címlapokra. Hogy kik is ők, és mivel borzolták a kedélyeket, a cikkünkből kiderül.

hirdetés
Szőke ciklonok és rocksztárok románcai

Pamela Anderson & Tommy Lee

1995-ben a Motley Crue dobosa és a mai napig fantasztikus formában lévő Pamela Anderson mindössze négy nap együtt töltése után kötötte össze az életét. Szexvideójuk ugyanebben az évben debütált, ám Pamela három évnyi házaság után beadta a válókeresetet. Két fiuk született – Brandon és Jagger –, akik miatt kapcsolatuk a mai napig nagyon szoros. Egy férfimagazinnak adott interjújában Pemala azt nyilatkozta, hogy az őket körülvevő hírnév és népszerűség egymás karjába sodorta őket, aminek nem tudott megálljt parancsolni.

Dave Navarro & Carmen Electra

A pár 2003-ban házasodott össze az egyik zenecsatorna valósághowjában. A Playboy modellje és a Jane' Addiction gitárosa három évvel később vált el egymástól, állításuk szerint nem igazán tudtak békésen együtt élni.

Nicole Richie & Joel Madden

A valóságsztárból lett ékszertervező és a Good Charlotte frontembere 2006-ban kezdtek el randizni, majd 2010-ben házasodtak össze. Két kisgyermekük van született, Harlow és Sparrow. Joel azt nyilatkozta, hogy mielőtt Nicole igent mondott volna a lánykérésre, körübelül hetente kérdezgette őt, ám a lány mindaddig csak hárított, míg végül beadta a derekát.

Richie Sambora & Heather Locklear

A pár nem sokkal azután házasodott össze Párizsban, miután Heather elvált a már említett Tommy Lee-től. A Melrose Place sztárjának van már egy kislánya a Bon Jovi zenekar alapítójától is, ám az a kapcsolat is kudarcot vallott, hiszen 2006-ban elváltak.

Kate Hudson & Matt Bellamy

A színésznő 2010-ben találkozott előzör a Muse frontemberével egy fesztiválon, azóta elválaszhatatlanok, és immár egy kisfiuk is született tavaly, akit Binghamnak hívnak. Bár Matthew már eljegyezte Kate-et, még nem házasodtak össze.

John Mayer & Jennifer Aniston

A pár kapcsolatától volt hangos a sajtó 2008-ban. Mindössze fél évet voltak együtt, ám John a mai napig bánja, hogy elengedte Jennifert. „Mindig is sajnálni fogom, hogy nem működött a kapcsolatunk. Azt kívánom, bárcsak újból együtt lennénk Jennel” – magyarázta John.

Gavin Rossdale & Gwen Stefani

A No Doubt énekesnője és a Bud gitárosa 2002-ben házasodtak össze – kétszer is. Az első esküvőjük Londonban volt, aztán Los Angelesben is örök hűséget fogadtak, hogy mindkettőjük összes barátja részt tudjon venni a ceremónián. Két gyermekük van, Kingston és Zuma. „Immár 14 éve vagyunk együtt Gavinnal, sok mindent átéltünk már együtt. Néha nem könnyű, de kitartunk egymás mellett, szeretjük egymást, és erre nagyon büszke vagyok” – mondja Gwen.

#8 Deryck Whibley & Paris Hilton

Igen, igen Avril Lavigne exférje 2003-ban több, mint egy évet járt Paris Hiltonnal. Nem tartják egymással a kapcsolatot, mert más fordulatot vett az életük, de a Sum41 frontembere nem fordítaná el a fejét, ha találkoznának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek