Starity

Beyoncé emberbarátiságra ösztönöz mindenkit

2012. augusztus 04. 11:11   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé új projektbe kezdett, a célja pedig nem más, mint egymilliárd ember ösztönzése arra, hogy tegyenek valami jót embertársaikért.

hirdetés
Beyoncé emberbarátiságra ösztönöz mindenkit

A gyönyörű énekesnő mostanában főleg kislányával, Blue Ivyval törődik és vele tölti ideje nagy részét, de hamarosan stúdióba vonul elkészíteni új albumát, emellett pedig szorgalmasan dolgozik egy nagy projekten. Nem kevesebb, mint egymilliárd embertől kéri, hogy csatlakozzon hozzá.

Ha valaki csatlakozni szeretne, mindössze jelentkeznie kell a megadott honlapon Twitter- vagy Facebook-profilja segítségével, ezután pedig valamit valakiért meg kell tennie, ami boldoggá teszi a kiválasztott személyt. Augusztus 19-én, az emberbarátiság világnapján mindenki üzenete elérhető lesz, amiket automatikusan egyszerre küld majd el a rendszer, és az Add my support gomb megnyomásával biztosíthatjuk, hogy a miénk is a többi között lesz. Ezzel az énekesnő azt szeretné bebizonyítani, hogy bőven vannak még humanitárius emberek, és nem a tett vagy ajándék nagysága számít, hanem a szándék, ami mögötte áll.

Beyoncé profi szervezetek segítségével fogott bele a munkálatokba, amiket pénzadományokkal támogathatunk, de ez az üzenetektől független, így ez sem kötelező. Az említett augusztusi napon az I Was Here című dalának egy új, különleges videóklipje is megjelenik majd. Már most több ezer ember iratkozott fel, és a szám minden másodperccel rohamosan nő. 15 nap maradt hátra a globális eseményig, úgyhogy lehet izgulni sikerül-e összeszedni a kellő számú támogatót, de tekintve az énekesnő népszerűségét, nem lehetetlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek