Starity

Rendőrt hívtak Miley Cyrushoz

2012. augusztus 04. 00:12   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrust rabul ejtették, házában pedig lövések dördültek – ezzel a szöveggel telefonált be valaki a rendőrségre szerda délután.

hirdetés
Rendőrt hívtak Miley Cyrushoz

Augusztus 1-jén rendőrkocsik rohamozták meg Miley Cyrus otthonát. Állítólag a lány azzal az indokkal hívta ki őket, hogy valaki betört a házába, és lövéseket adott le, őt pedig rabul ejtették. Azonban mikor a zsaruk odaértek, és lőfegyvereikkel körbevették a házat, nem hogy bűnözőket, de egy árva lelket sem találtak a hollywoodi lakásban.

Mint kiderült, a színésznő aznap nem is tartózkodott a városban, ugyanis a napot vőlegényével, Liam Hemsworth-szel töltötte Philadelphiában, ahol a színész legújabb filmjét forgatja. A rendőrség felvette a kapcsoltatot a 19 éves lánnyal, és hamar kiderült, hogy telefonbetyárkodás áldozata lett. Valaki Miley Cyrus néven betelefonált, majd egy teljesen alaptalan történet kapcsán riaszotta a hatóságokat a híresség címére.

A rendőrök elárulták, nem ez az első eset, hogy tévesen riasztják őket, de hozzátették, amerikában ez bűncselekménynek számít, és már körözik a hívás leadóját, sőt amennyiben sikerül kézre keríteniük, rögtön bíróság elé állítják, és akár súlyos pénzbírságot, illetve börtönbűntetést is kiszabhatnak rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek