Starity

Jennifer Aniston megöregedett

2012. augusztus 04. 14:02   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

De nem kell aggódni, ugyanis a csodás színésznő csupán egy szerep kedvéért „kapott” néhány plusz ráncot.

Jennifer Aniston megöregedett

A Jóbarátok egykori dögös sztárja legújabb filmjében, a We're the Millersben egy lecsúszott, idősödő prostituált bőrébe bújik – mely a maszkmestereknek köszönhetően elég élethűre sikerült. Gyönyörű arcát jó néhány ránccal megtoldották, mely a szerep kedvéért egyébként is keserű, mosolytalan, ehhez pedig a stylistok is igyekeztek a legolcsóbb, szakadt, többször viselt ruhákat kiválasztani.

A színésznőt a minap lencsevégre kapták a forgatás egyik szünetében, Wilmingtonban, mialatt egy szakadt farmer sortban és egy fehér, szinte teljesen átlátszó tirkóban sétálgatott, ezzel is bizonyítva, hogy agyonsminkelt arca ellenére alakja még mindig fiatalos és kifogástalan.

A produkciót 2013-ban kezdik majd el vetíteni a mozik. Aniston mellett Emma Roberts is szerepet kapott a filmben, melyről Twitterén is posztolt: „Valóra vált álom Jennifer Anistonnal dolgozni!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek