Starity

Ők a magyar The Voice mesterei!

2012. augusztus 06. 21:09   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétfő este fény derült arra, hogy kik lesznek a magyarországi The Voice mesterei.

hirdetés
Ők a magyar The Voice mesterei!

Hónapokon keresztül folytak a találgatások, hogy kik foglalhatják el a The Voice zsűriszékeit. Hétfő este a TV2 az Aktívban mutatta be a négy ítészt, akik hasonló szerepet töltenek be, mint az X-Faktor mentorai, azonban itt mesternek hívják őket.

Előzetes információk szerint Ákos lett volna az egyik, de ő végül elutasította az ajánlatot. Szulák Andreáról is írták, hogy esélyes lehet a szerepre, de ő sem fog szerepelni a műsorban.

A 2012-es The Voice mesterei Malek Andrea, Caramel, Somló Tamás és Mező Misi lesznek. Leginkább Andrea választása tűnik a legfurcsábbnak, ugyanis testvére, Malek Miklós az ősszel induló, rivális X-Faktorban fog mentorkodni.

A Blikk szerint a csatorna Hevesi Tamással, Kóbor Jánossal és Deák Bill Gyulával is tárgyalt. Caramel helye biztos volt, ugyanis már a Megasztárban is szerepet kapott volna, de ő a hazai eurovíziós válogató miatt lemondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek