Starity

Újra bajban van Amanda Bynes

2012. augusztus 07. 14:02   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megismétlődni látszik az árpilisi eset, azonban a kétbalkezes színésznő most nem egy rendőrautónak, hanem egy nő kocsijának ment neki, aki feljelentette.

hirdetés
Újra bajban van Amanda Bynes

A karrierjét véglegesen is befejező Amanda Bynes gyereksztárként indult, majd több sikeres filmben is megmutatta a tehetségét, melyekkel sokak szívébe belopta magát. Ugyan felhagyott a színészkedéssel, az újságok címlapjaira még így is sikerül felkerülnie – botrányokkal.

Áprilisban mi is beszámoltunk arról, hogy Amandát letartóztatták, mivel ittasan egy rendőrautónak ütközött, akkor óvadék ellenében elengedték. Nos úgy tűnik, a történelem ismétli önmagát, azzal a különbséggel, hogy most nem egy hatósági jármű, hanem egy hölgy Toyotája volt az áldozat. Mivel Bynes nem volt hajlandó segíteni, sem adatokat cserélni, csak egyszerűen elhajtott, a Kisa névre hallgató pórul járt hölgy hívta a rendőröket, és feljelentést tett.

„A San Fernando Valley-n lévő Ventura Blvd.-on vezettem a Toyota Corollámat, amikor egy nő hátulról belém jött egy fekete BMW-vel. Először nem ismertem fel, mert zavaros volt az acra, de amikor elkezdett beszélni, rájöttem, hogy ő Amanda Bynes. Kiszálltam, hogy információkat és biztonsági kártyát cseréljünk, de idegesnek tűnt, majd azt mondta, hogy a Corolla állapota nem tűnik olyan rossznak, utána pedig a helyére próbálta tenni a lökhárítót – sikertelenül. Bynes szerint nem kellett volna adatokat cserélni, mert nem volt sérülés, de én mondtam, hogy nekem jelentős kár keletkezett az autómban, erre beült a kocsijába és elhajtott” – nyilatkozta dühösen a TMZ-nek a nő.


Fotó: TMZ

Arról még nincs információ, hogy mi lesz ezután Amanda sorsa, és még az sem tisztázott, hogy fogyasztott-e alkoholt az ütközés előtt, de kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek