Starity

Romániában forgat Sharon Stone

2012. augusztus 07. 16:04   |   Szerző: morcika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy független film forgatását kezdi meg a napokban a színésznő. A What about love című produkció nagy részét Bukarestben a Castel Filmstúdióban, valamint több helyszínen, köztük a festői szépségű Transzfogarasban forgatják.

hirdetés
Romániában forgat Sharon Stone

A What about love című filmet Klaus Menzel rendezi, Sharon Stone egy orosz nőt játszik a benne, aki az USA romániai nagykövetének felesége. A történet másik főszereplője Andy Garcia lesz.

Sharon Stone első alkalommal vendéskedik Romániában, ahol körülbelül 3 hetet tölt majd el. A díva nem egyedül érkezett Bukarestbe, három kisfiát (Roan, Laird és Quinn) is magával vitte. A nyugodt körülmények biztosítására egy öt hálószobás, luxusházat bérelt házvezetőnővel, szakáccsal.

A Castel Filmstúdió igazgatója, Bogdan Moncea azt nyilatkozta, hogy Sharon minden kívánságát igyekeztek teljesíteni (úszómedence, plazma tévé, virágok, stb.). A film további jeleneteit Franciaországban és Spanyolországban forgatják majd le, és előreláthatólag 2013-ban kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek