Starity

Nick Jonas lesz az American Idol egyik zsűritagja?

2012. augusztus 08. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jonas Brothers legkomolyabb, zeneileg legképzettebb tagja, Nick megerősítette, valóban közel áll ahhoz, hogy ő legyen az American Idol soron következő, szám szerint tizenkettedik évadának egyik zsűritagja.

hirdetés
Nick Jonas lesz az American Idol egyik zsűritagja?

A még mindig csak 19 esztendős énekes-dalszerző szerződtetésével a készítők nem titkoltan a fiatalabb korosztályt akarják megnyerni az utóbbi időben egyre silányabb nézettséget hozó tehetségkutatóhoz.

Az ifjú sztár természetesen nagyon lelkes, olyannyira, hogy ő maga tett pontot az i-re, amikor twitterén bejelentette, hogy igazak a pletykák, valóban esélyes az egyik ítész székére, s még azt is hozzátette, egy álma válna valóra, ha részese lehetne az American Idolnak. Mindennek fejében még egy Twitter hashtaget is kreált; a #nickonidol-t a rajongók odabiggyeszthetik minden egyes üzenetük mögé, amiben kedvencük törekvéseit pártolják.

Az úttörő showműsor jövője körül az utóbbi időben egyre sokasodnak a kérdőjelek, hiszen hiába tudták a zsűri soraiban például Jennifer Lopezt és Steven Tylert, a kívánt nézettségi mutatókat képtelenek voltak hozni. Ezek után nem csoda, hogy sem a csodaszép latin dívával, sem az Aerosmith legendás frontemberével nem terveznek még egy szezont, inkább a teljes vérfrissítésben látják a reményt. Eddig egy zsűritag személye biztos, ő pedig nem más, mint a sokat látott Mariah Carey, a többi három szék még kiadó. A lehetséges jelöltek között felröppent már Pharrell Williams, Carrie Underwood, Adam Lambert, Kimberley Locke és Miley Cyrus neve is.

Nick Jonas szerepvállalását azonban belső körökben már szinte tényként kezelik, és sokan egyetértenek abban, hogy a fiatal zenész kiváló munkát fog végezni az ítészek soraiban. Na és nem mellékesen sok-sok tinilányt fog a képernyők elé ültetni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek