Starity

Meghalt a Való Világ egykori játékosa

2012. augusztus 08. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Lorenzo kedd délben motorbalesetet szenvedett, az orvosok már nem tudtak rajta segíteni, a kórházban másnap meghalt. A Való Világ történetének legelső villalakója 40 éves volt.

hirdetés
Meghalt a Való Világ egykori játékosa

Kedden délben motorbalesetet szenvedett Gerzsényi László, a Való Világ legelső szériájának játékosa, akit súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol azonban már nem tudták megmenteni az életét – értesült a Velvet.

A balesetben egy személyautó és egy motor ütközött össze az 51-es út dunavarsányi lehajtójánál, mivel egy 28 éves budapesti férfi a gépkocsijával a kereszteződéshez érve nem adta meg az elsőbbséget a motorosnak. Szabó János, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes vezetője elmondta: a balesetben a személyautó úgy összeroncsolódott, hogy vezetőjét – aki könnyebb sérüléseket szenvedett – feszítő-vágó eszközökkel kellett kiszabadítani.

Majka a Facebook-oldalán gyászolja az egykori villatársát – bár közeli barátságot nem ápoltak. „Én legalább hat-nyolc éve találkoztam utoljára Lorenzóval, de akkor is csak az autókról beszélgettünk. Annyit hallottam, hogy szerette két végén égetni a gyertyát, mindig kereste a veszélyt, és imádott száguldozni. Persze, úgy tudom, ebben a balesetben most nem ő volt a hibás. Megrázott a hír” – nyilatkozta a Blikknek Majka, aki egykor Lorenzo legnagyobb riválisa volt a műsorban.

A tragédia VV Ágit is hidegzuhanyként érte, aki a valóságshow után egy rövid ideig közelebbi kapcsolatot is ápolt a férfivel. „Lorenzo gyorsan élt, soha nem vesztegette az idejét. Már rég nem tartottuk a kapcsolatot, de annak idején több volt köztünk barátságnál. Nagyon sajnálom a családját, őszintén osztozom fájdalmukban” – mondta Ágica.

László két gyermeket hagyott maga után, kisfia két éve, kislánya pedig egy évvel ezelőtt született.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek