Starity

Klippremier: Karmin – Hello

2012. augusztus 09. 09:09   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a legújabb videoklip a férj és feleségtől. A debütáló kisfilmet érdemes megnézni, ugyanis egészen új dolgokat is felfedezhetünk fel benne. Egy biztos: Karminéknek nem ez a legutolsó klipjük, és még tartogatnak egy-két dolgot a tarsolyukban.

hirdetés
Klippremier: Karmin – Hello

A debütáló albumuk is nemrég jelent meg, az azonos címet viselő dallal, melynek augusztus 7-én jelent meg a videoklipje.

Új helyszín, régi stílus, új haj – ennyi újdonság jellemzi a legfrissebb klipjüket, valamint a házaspár egy profibb szintre lépett. Amy ezúttal a sokaknál tarolt ombre hajjal, Nick pedig a klip kedvéért megvált a frizurája nagy részétől.

Ha ez sem lenne elég a rajongók számára, akkor elmondhatjuk az együttesről, hogy eléggé beindult a szekerük, ugyanis maguk mögött tudhatnak egy Saturday Night Live-fellépést, ahol két dalt adtak elő, illetve olyan fellépők közé kerültek, akik a Jingle Ball 2012-es versenyen fognak énekelni. Mi több, az együttest beválasztották egy szavazásba, melynek az a tétje, hogy ki kerül be a Rolling Stone magazin Women, who rock-kiadásába, mely jelenleg is tart.

Több, mint egy év telt el a különleges stílusvilággal rendelkező Karmin felfedezése óta, és most már nem csak a feldolgozások lettek a slágerek, hanem az ütemes dalaik is a nyár slágereivé is váltak. A hab a tortán pedig az, hogy a férj és feleség nem szállt el magától, a Facebookon és a Twitteren minden nap tartják a kapcsolatot rajongóikkal, bár a követőik száma még jóval ezer alatt van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek