Starity

Jake Gyllenhaal: „Imádom a színészeket!”

2012. augusztus 09. 09:09   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jake Gyllenhaal ismételten felkerül a Details magazin címlapjára. Az interjúban érdekes információt osztott meg magáról.

hirdetés
Jake Gyllenhaal: „Imádom a színészeket!”

A 31 éves színész idén is felkerült a híres Details magazin címlapjára, ahol az interjúban megosztott néhány érdekes információt színészi tapasztalatairól. A riporter a munkájával kapcsolatban faggatta a sármos színészt.

„A kamera másik oldalán nőttem fel. Ugyanúgy szeretek filmeket készíteni, mint szerepelni bennük. Imádom a színészeket, jó nézni, ahogyan a kamera előtt játszanak, és hogy a játékuk segít elmesélni a történetet” – fejtette ki véleményét Jake.

Mivel a soron következő filmje az End Of Watch című akció dráma lesz, ezért a film rendezőjét is megkérdezték a színészről, aki így nyilatkozott: „Jake egy nagyon kedves srác, de ugyanakkor képes hitelesen játszani a legnagyobb sötétségben is.”

Jake legközelebb a Broadwayen lesz látható augusztus 24-én, ám ezt a megjelenését szorosan követi majd az End Of Watch című film debütálása mely szeptember 21-ére esik Amerikában.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek