Starity

Debütált Sóley legújabb kisfilmje

2012. augusztus 09. 21:09   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sóley Stefánsdóttir az izlandiak újabb csodabogara. Őt tartják 2011 legnagyobb felfedezettének, és már két szóló albumot tudhat magáénak miután kivált a nemzetközileg elismert Sea Bear indie bandából. Nemrég májusban Budapesten adott koncertet a magyar rajongóinak.

hirdetés
Debütált Sóley legújabb kisfilmje

Miután elköszönt a Sea Bear bandától 2010-ben, még abban az évben megjelent az első szólóalbuma a Theater Island, amely kizárólag csak a saját szerzeményeit tartalmazta. 2011-ben mikor már szólókarrierje is nemzetközi sikereket ért el, elkészítette második szólóalbumát a We'll Sinket. Az albumnak első kislemeze a rajongók egyik nagy kedvence a Smashed Bird lett. Egy évvel ezután Sóley úgy döntött, kisfilmet készít a leghíresebb dalából a Pretty Face-ből, amelyet a YouTube-on több mint 6 millióan tekintettek meg pár hónap alatt.

A videóklipp hangulata sötét és komor lett, amely teljesen visszaadja a dal mondanivalóját. Ez az énekesnő első olyan kisfilmje, amelyben maga is feltünik. A dal lassú kezdése és fokozatos gyorsulása, kevés hangszer használata már első hallgatásra is rendkívül fülbemászó. A dalszöveget és a zenét maga az énekesnő érdeme, a videóklippet pedig az izlandi ManiSigfússon rendezte és álmodta meg.

Az Énekesnő legújabb kisfilmej az I'll Drown lesz. A Facebook-oldalán már osztott is meg egy képet a hamarosan megjelenő kisfilmjéről a rajongók nagy örömére.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek