Starity

David Villa Fàbregas-fanklubot alapított

2010. július 23. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Villa kijelentette, hogy mindent elkövet annak érdekében, hogy válogatottbeli csapattársát, Cesc Fàbregast, a katalánokhoz csábítsa. Reméli, hogy ősztől egy csapatban játszhat vele.

hirdetés
David Villa Fàbregas-fanklubot alapított

David Villa annak ellenére hiszi, hogy egy csapatban játszhat Cesckel, hogy az Arsenal visszautasította a Barcelona 25 millió fontos ajánlatát.

„Nem vagyok a Barcelona edzője, sem az az ember, aki az átigazolásokért felelős, de személy szerint mindent elkövetek annak érdekében, hogy Cesc velem játszhasson egy csapatban" - nyilatkozta a Barcelona újdonsült támadója.

„Tudom, hogy itt akar futballozni, szóval jó lenne, ha mihamarabb pont kerülne a dolog végére. Óriási lenne. Egy ilyen fantasztikus futballista csak hasznára válna a Barcelonának. Higgyék ezt el nekem! Segíthetne Xavinak és Iniestának, no, meg nekem, hogy minél több gólt lőhessek."

Cesc Fàbregast nem csak David Villa csábítja a klubhoz, de jó barátja Gerard Piqué is szívesen látná a Barcelona színeiben.

Reméljük, hogy mihamarabb pont kerül az ügy végére bárhogy is dönt Cesc. Nektek mi a véleményetek?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek