Starity

Válik Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra

2012. augusztus 10. 16:04   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészházaspár életében korábban is voltak hullámvölgyek, melyeket sikerült megoldaniuk. Most azonban ők maguk jelentették be, elválnak útjaik.

hirdetés
Válik Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra

Két évvel ezelőtt már közel álltak a váláshoz, Zoli akkor még bátran nyilatkozott erről, mert úgy gondolta, ha változtatnak munkamániás életvitelükön, és többet foglalkoznak egymással, még megmenthető a kapcsolat. Egy darabig úgy tűnt, működik a dolog, hiszen Dóri közös gyermekük születése óta rengeteg időt töltött a családdal, persze közben szakított időt a duettlemezekre, koncertekre és a színházban való szerepléseire is.

Most azonban már biztos, a kapcsolatuk végleg zátonyra futott, és békében elválnak útjaik – erről hivatalos közleményt is kiadtak a Facebookon.

„Három hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a magánéletünk közös útjai szétválnak. Mindketten úgy gondoljuk, hogy tartozunk annyival a minket szerető, és támogató közönségnek, akik életünk boldog pillanatainak is tanúi voltak, hogy ezen tényről is tájékoztatjuk őket. A döntésünket teljes egyetértésben hoztuk, kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén, és megértésén alapul, gyermekeinkről közösen gondoskodunk. Mindennek okán kérjük, tartsák tiszteletben azon döntésünket, hogy a továbbiakban a szétválás részleteiről a saját és családunk magánéletének védelmében nem kívánunk nyilatkozni” – közölte a házaspár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek