Starity

Zendaya leszerződött a Hollywood Recordshoz

2012. augusztus 10. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Shake It Up Rocky-ja a minap aláírta élete első lemezszerződését, így számos sztár után ő is csatlakozott a Hollywood Recordshoz.

hirdetés
Zendaya leszerződött a Hollywood Recordshoz
Fotó: Albert Michael

Zendaya Coleman színésznőként hatalmas ismertségre tett szert a Disney sikersorozata, a Shake It Up által és a shownak hála énektudását is megcsillogtathatta, hiszen kolleganőjével és egyben egyik legjobb barátnőjével, Bella Thorne-nal számos dalt énekeltek már fel a hivatalos albumokra.

Önálló albuma azonban még nem jelent meg, de most lehetőséget kapott erre is, mivel a Hollywood Records lemezszerződést ajánlott a fiatal Disney-csillagnak, amit ő természetesen alá is írt.

„Hihetetlen pillanat az életemben... már hivatalos! HOLLYWOOD RECORDS!!!” – osztotta meg követőivel az örömhírt a Twitteren a 15 éves színész-énekesnő, melyhez egy képet is csatolt.

Mivel még csak néhány napja kötötték meg a szerződést nincs információ hivatalos dalról, albumról vagy megjelenési dátumról, de biztosak lehetünk benne, hogy Zendaya jó helyre került, mivel a kiadó olyan előadókat tudhat magáénak, mint például a Queen, Jesse McCartney, Lucy Hale, Demi Lovato, Selena Gomez & The Scene, Bridgit Mendler, a Jonas Brothers, Jessica Sutta vagy Miley Cyrus.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek