Starity

Szeptemberben jön Carly Rae Jepsen albuma

2012. augusztus 10. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Call Me Maybe énekesnője a Twitteren osztotta meg követőivel albumának címét és hivatalos megjelenési dátumát.

hirdetés
Szeptemberben jön Carly Rae Jepsen albuma

Még július elején számoltunk be arról, hogy már az utolsó simításokat végzik Carly Rae Jepsen következő albumán és most több, mint egy hónap elteltével fény derült a lemez címére és hivatalos megjelenésére is.

Carly napokig lázban tartotta követőit a Twitteren, mivel két képet is feltöltött – az ominózus csókjelenetet a Pókemberből és egy őt plusz négy férfit ábrázoló fotót, amint puszit küldenek -, és emelett még az első csókukról is kérdezte őket. Végül jó pár nap elteltével a következőt csiripelte a mikroblogon: „Az új albumom, a Kiss szeptember 18-án fog megjelenni!”

A kanadai csillag olyan dalszövegírókkal és producerekkel dolgozott együtt az albumon, mint Max Martin, Dallas Austin, Redfoo az LMFAO-ból, Toby Gad és Matthew Koma.

„Ezek azok a dalszövegek és dalötletek, amiket az elmúlt évek alatt gyűjtöttem. El sem tudom mondani, milyen szerencsésnek érzem magam, hogy álmaim producereivel dolgozhattam együtt. Ez egy poplemez, amit Robyn, a The Cars, Madonna és akár hiszitek, akár nem James Taylor ihletett. Alig várom már, hogy megoszthassam mindenkivel! Csók!” - olvasható Carly üzenete hivatalos weboldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek