Starity

Klippremier: SP - Furcsa hétköznapok

2012. augusztus 12. 10:10   |   Szerző: zsanata

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három hónap után Éder Krisztián új klippel lepte meg rajongóit méghozzá egy koncertklippel.

hirdetés
Klippremier: SP - Furcsa hétköznapok

Bár Éder Krisztián még csak 23 éves, de már túl van 5 nagylemezen, 11 videoklipen és 2 teltházas nagykoncerten. Nevét az egész ország ismeri – még ha nem is akarja. Legutóbbi klipje, az Olyan szép három hónappal ezelőtt jelent meg, és jóval pozitívabb visszajelzéseket kapott, mint eddigi szerzeményei.

Miindezek után SP egy koncertklippel ajándékozta meg rajongóit, ami a Furcsa hétköznapok című dalhoz készült. A videó különlegessége, hogy a stúdiót messziről sem éritette, tehát teljesen élő felvételrről van szó. Krisztián tudja hogy hangja nem tökéletes, de valószínűleg már nem zavarják annyira a negatív kommentek, hiszen rátalált a boldogságra Nagy Réka személyében, aki mellesleg egy híres model.

„Ez nem egy tipikus szerelmes dal, annál kicsit komplexebb a szövege. Értelmezni viszont nem szeretném, szerintem ez teljesen szubjektív, mindenki maga döntse el, hogy számára mit jelent – mondta el Éder Krisztián SP. – A klip ezúttal egy koncertfilm, a Millenáris Teátrumban vettük fel. Azért készültem élő felvételekkel, mert meg akartam mutatni az érdeklődőknek, hogy milyen hangulata van az élő performansznak, ráadásul ilyet még nem csináltam, ezért különösen érdekes volt számomra a munka" – tette hozzá a dalszerző-előadó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek