Starity

Kris Furillo ismét nyeregben

2012. augusztus 11. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő héttől az M2 csatorna nézői is megismerhetik Futótűz történetét, amely nemcsak a tengerentúlon, hanem több országban is nagy sikert aratott. A családi sorozat hétfőtől indul.

hirdetés
Kris Furillo ismét nyeregben

Az M2 csatorna hétfőtől elkezdi vetíteni a méltán népszerű Futótűz című filmsorozatot. A produkció jövő hét hétfőjétől indul, és minden hétköznap 16 óra 20 perckor kerül adásba. Aki viszont lemaradna róla, az következő nap délelőtt 9 óra környékén (általában 9 óra 50 perckor vagy 9 óra 25 perckor) megnézheti az előző napi epizódot. Augusztus 20-a miatt azonban más lesz a helyzet, mivel ugyanis hétfőre esik, ezért a péntek délutánit nem hétfőn, hanem szombat délelőtt ismétlik, valamint kedd délelőtt nem lesz ismétlés, mivel akkor lenne a hétfői – vagy esetünkben a pénteki –, de mivel az szombaton lesz, így kedd délelőtt nem kerül adásba.

A történet főszereplője Kris Furillo, egy vadóc lány, aki folyton bajba kerül. Egy autólopási ügy miatt elitélik, de Pablo segítőkezet nyújt neki, és állást ajánl egy lovardában. Kris itt találkozik Futótűzzel, a csodás lóval, akivel aztán barátságot kötnek. A lány a szerelmet is megtapasztalhatja, hisz két fiú is – Matt és Junior – gyengéd érzelmeket táplál iránta…

Kris megformálója nem ismeretlen a rajongók számára, hisz a népszerű Odaát című sorozatban is bizonyította tehetségét. Ő nem más, mint Genevieve Cortese, aki immáron Genevieve Padalecki néven lehet ismerős.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek