Starity

Eljegyezték Jennifer Anistont

2012. augusztus 13. 14:02   |   Szerző: littlevamp103

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, Jennifer és Justin kapcsolata még sincs válságban, ugyanis a pár most rácáfolt a rosszindulatú pletykákra.

hirdetés
Eljegyezték Jennifer Anistont

Sok pletyka szólt arról, hogy a még mindig csúcsformában lévő Jennifer Aniston és jelenlegi párja, Justin Theroux között nem teljesen felhőtlen a viszony, sőt egyesek azt állították, hogy a szakítás peremén állnak.

Jennifer színész-rendező kedvese állítólag többször is megkérte már a kezét, ám a 43 éves színésznő mindig nemleges választ adott, ugyanis szerinte az összes leánykérés erőltetett és erőszakos volt. Most azonban, úgy tűnik Theroux megfelelt az elvárásainak, vagy csak nem akarta kedvesét a szülinapján újból visszautasítani, mivel a People szerint igent mondott.

„Justin Therouxnak egy remek születésnapja volt pénteken, ugyanis megkapta azt az ajándékot, amire vágyott: barátnője, Jennifer Aniston igen mondott neki” – nyilatkozta Theroux szóvivíője a People magazinnak.

Az emberek reménykednek, hogy Jennifer második házassága nem fog válással végződni, mint az első Brad Pittel, ami azonnal a média tárgyává vált. A 41 éves Justin szóvivőjén kívül még senki sem erősítette meg a hírt és még a hivatalos esküvői dátumot sem tették közzé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek