Starity

Szépségek Dallas-módra

2012. augusztus 14. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamisítatlan country hangulat és 25 gyönyörű nő. Nem győzte kapkodni a fejét az, aki a minap, az óbudai Dallas Étteremben megtartott Beach Girl verseny középdöntőjét választotta programjaként. A vendégek közül sokan irigykedtek az ítészek férfitagjaira, akik testközelből csodálhatták a formás idomokat. Kasza Tibinek, Gáspár Lacinak és Pantl Péternek a gyönyörű hölgyek igencsak feladták a leckét.

hirdetés
Szépségek Dallas-módra
Fotó: Red Lemon

Minden kétséget kizáróan texasi hölgytársaikat is könnyedén kenterbe verték volna azok a falatnyi bikiniben felvonuló lányok, akik tegnap több tucat kiéhezett férfiszem előtt mutatták meg bájaikat. Az amerikai hangulatú estén az első pillanattól izzott a levegő, amely a későbbiekben csak tovább fokozódott, végig dübörgött a zene, villogtak a vakuk. A lányok két körben mutatkoztak be a döntnökök előtt: először western stílusban vonultak fel, majd előkerültek a szexi bikinik. Az eseményen a szebbik nem képviselői sem hiányozhattak a sztárzsűriből, így Zimány Linda, Orosz Barbara és Sarka Kata is pontozta a résztvevőket, akik közül végül tíz döntőst választottak ki.

Sarka Kata most először ült döntőbírói székbe, így nagy izgalommal várta új feladatát.


Fotó: Red Lemon

„Különleges este ez a mai, mert ugyan sokszor kértek már fel szépségversenyen való zsűrizésre, de ez az első alkalom, hogy elvállaltam – kezdte Sarka Kata. ­– Furcsa volt a másik oldalról szemlélni a kifutót, de remekül éreztem magam. A lányok egytől-egyig nagyon csinosak, és remek volt a helyszínválasztás is. Annyit talán elárulhatok, hogy két favoritom is van, és nagyon remélem, hogy a végső győztes közülük kerül majd ki a szombati döntőn Balatonfüreden” – tette hozzá a csinos exmodell.

Sarka Katától Gáspár Laci vette át a szót, aki zsűritársával ellentétben számtalanszor ült már az ítészi székben.


Fotó: Red Lemon

„Ez a nyár számomra a szépségversenyek időszaka – kezdte nevetve Gáspár Laci. – Legutóbb Szerbiában vonultak fel szebbnél szebb lányok előttem a kifutón, de itt a Dallasban is gyönyörű hölgyek versengenek a győzelemért. Én a mediterrán típusú nőket kedvelem, de amit fél szemmel biztosan mindig megcsodálok egy lányban, az a feneke, a dereka és a csípője. Azonban nem elég, ha egy hölgy önmagában mutatós, a szépséget viselni is tudni kell, akár egy ruhát. Hiszen a kisugárzás és a mosoly az, ami végül minket férfiakat levesz a lábunkról” – árulta el az énekes.


Fotó: Red Lemon

Az amerikai hangulatú eseményt Molnár Nini és Müller Attila vezényelték le, akik a zsűri döntésének meghozatala után olyan hírességek társaságában folytatták az estét, mint Mádai Vivien, Karsai Zita, Tornóczky Anita, Gönczi Gábor, Hajas Laci, Gianni Annoni, Varga Viktor és Giorgio.


Fotó: Red Lemon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek